Og det har blitt utført med det formål å skade uskyldige

regjeringen klandrer ‘terrorister’

canada goose norge SANTIAGO (Reuters) En bombe eksploderte ved siden av en t-banestasjon i den chilenske hovedstaden i Santiago mandag ettermiddag, og såret minst 10 personer, og regjeringen sa at den hadde bære tegn på terrorhandling. canada goose canada goose outlet norge

En politimann bruker en hund til å inspisere et område hvor en bombe eksploderte i Santiago 8. september 2014. REUTERS / Ivan Alvarado

Blasten skjedde på lunsjtid i en fastfood-restaurant i et lite shopping- og spisestue ved siden av Escuela Militar metrostasjon i Canada, velstående bolig og shoppingområde Las Condes.

canada goose importør norge er en feig handling fordi den har som mål å skade mennesker, skape frykt og til og med drepe uskyldige mennesker, sa president Michelle Bachelet. canada goose importør norge

kommer til å bruke all vekten av loven, inkludert anti-statlig lov, fordi de som er ansvarlige for disse handlingene må betale, sa hun.

Anti terrorisme lover gir anklagere 80 av flere krefter og tillate for tøffere straff.

Bachelet bedt om at beboere forblir offisielle rolige, sier, er fryktelig, enormt forkastelig, men Chile er og forblir et trygt land.

canada goose billig Politifolk forlater området der en bombe eksploderte i Santiago 8. september 2014. REUTERS / Ivan Alvarado canada goose billig

Ingen gruppe har hevdet ansvar, og politiet sa at angrepet ble undersøkt.

er en handling som har alle kjennetegnene til en terrorhandling, Alvaro Elizalde, regjeringen sjefs talsmann, sa i kommentar til journalister utenfor presidentpalasset i La Moneda. er ingen tvil. Og det har blitt utført med det formål å skade uskyldige mennesker.

canada goose norge nettbutikk ekte Chile, som returnerte til demokrati i 1990 etter en 17-årig diktatur, er normalt et av de mest stabile landene i Latin-Amerika og har ikke lidd et angrep av denne størrelsen på minst 20 år. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge forhandler Det har https://www.canada-goose-jakker.com imidlertid vært en rekke angrep på lavt nivå av anarkistiske grupper de siste årene, inkludert i juli, og mandag blast vil sette press på Bachelet for å svare på en tid da hennes popularitet glir, og hun har sin plate full med en reformkjøring og forverring økonomi. canada goose norge forhandler

canada goose outlet norge SUSPECTS GJORT PÅ SIKKERHETSKAMERASER 1400 (1700 GMT) ble en eksplosiv enhet detonert i sentrum (mini kjøpesenter) ved t-banestasjonen, og i øyeblikket er undersøkelser utført for å bestemme opprinnelsen, Canada Goose Coats UK Rozas, politimannens leder, sa. canada goose outlet norge

canada goose jakke Inrikesminister Mahmud Aleuy sa at kameraet viste at to mistenkte plantet enheten i en metallbeholder, muligens en søppelkanne, utenfor fastmatrestauranten og rømt i en bil. canada goose jakke

Ingen av personskader var dødelig. Lokale helsepersonell sa at Venezuelas mann i hans 30-årige led traumer til beinet hans og en kvinne hadde minst en av fingrene amputert. Andre led av hørselstap.

canada goose i norge hadde lunsj, jeg følte meg støy og vi dro ut og vi så mye røyk, folk kjørte og ropte, sa Joanna Magneti, som jobber i kjøpesenteret. canada goose i norge

canada goose dunjakke ung mann ble skadet sårt, en kvinne hadde hånden såret, sa hun. canada goose dunjakke

En rekke eksplosive enheter har blitt plantet nær banker og politistasjoner i Chile de siste årene.

canada goose jakke oslo Tidligere har ett medlem av en anarkistgruppe blitt drept, og en annen skadet forsøk på å sette ut eksplosive enheter, men ingen tilhengere har blitt skadet. canada goose jakke oslo

I Canada eksploderte brannlegemer på et underjordisk tog og utenfor en kirke uten å forårsake skader. Brosjyrer ble funnet på kirkestedet og søkt etter to chilenere holdt i Spania og knyttet til en ekstremistisk anarkistisk gruppe.

canada goose salg Denne uken Chile hylder 41-årsdagen for 1973-militærkuppet som fjernet sosialistisk president Salvador Allende fra makten. Kuppets hendelser deler fortsatt det chilenske samfunnet dypt, og jubileet er tradisjonelt en proteststid som ofte blir voldelig. canada goose salg

Rapportering av Felipe Iturrieta, Fabian Cambero og Anthony Esposito; Skrive av Rosalba O ‘Brien; Redigering av Meredith Mazzilli, Jeffrey Benkoe og Leslie Adler.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>